Activiteiten voor Volwassenen

Hou je erg van Journalen, dan ben je van harte welkom in het Journal-Atelier van Minke’s Knutsel-tijd. Wat voor Journal je ook wilt maken, het kan allemaal met het super praktische 2-Connect Inbindsysteem van Minke’s Meaningful-Craft Designs. Je kan elke maat Journal maken die je maar wilt, van groot tot klein. A3, A4, A5, A6 of A7.

Journalen is iets heel persoonlijks, jij bepaald waar je een Journal voor wilt gebruiken. Een Journal kan voor jou niet meer zijn dan een creatief dagboek waar je elke dag iets persoonlijks in schrijft met een getekende doodle erbij. Voor een ander kan een Journal een album zijn vol met foto’s en herinneringen, om ze voor altijd te bewaren. 

Je kan overal een Journal voor maken, van je gemaakte kaarten, van je technieken, van je herinneringen, van je notities en afspraken die je niet moet vergeten, van je ontwerpen, van je quotes, van je favoriete recepten, van je haakpatronen of van je rooster voor het nieuwe studiejaar. Bedenk maar eens, waar jij een Journal voor zou willen maken. misschien heb ik je nu wel op een idee gebracht. 

Journal Workshops

Heb je wel al een idee waar je een Journal voor wilt maken, dan kun je kiezen voor een Journal Arrangement,
zodat we de workshop kunnen afstemmen op jouw thema.

Je kan ook kiezen voor een persoonlijke Journal waarin je je eigen creatieve proces tot uiting wilt brengen. Creëren vanuit je eigen intuïtie, dan krijgt je Journal voor jouw een diepere betekenis.

Het kan ook leuk zijn om samen met je kind(eren) een dagje te komen Journalen. Je werkt dan samen aan hetzelfde thema, maar ieder in een eigen journal. 

Vakantie Journal...

Heb jij al een Vakantie Journal voor jezelf, waarin je in de vakantie mooie herinneringen kunt bewaren? Als je niet zo goed weet hoe je moet beginnen en wat je met zo’n Vakantie Journal zou moeten doen, dan is deze workshop zeker wat voor jou!

Journal Arrangement...

Heb je wel al een idee waar je een Journal voor wilt maken, dan kun je kiezen voor een Journal Arrangement,
zodat we de workshop kunnen afstemmen op jouw thema.

Winkelwagen
Scroll naar boven